Vision

malin_vagg
Efter drygt 20 års egen utbildning, utveckling och erfarenhet inom gospelområdet har jag nu tillsammans med flera medhjälpare sjösatt projektet School of Gospel.
Tanken med denna "skola" är att skapa en plattform för möten mellan människor och musik med gospelmusiken som grund. Förhoppningen är att kontinuerligt kunna erbjuda workshops och clinics både för sångare och musiker med gäster från bland annat USA, körsång i kursform och utbildningsresor. Dessutom innebär School of Gospel arbetstillfällen för många kunniga lärare och inspiratörer inom området!

Jag som driver School of Gospel heter Malin Abrahamsson. Under 95/96 åkte jag till Kalifornien för att studera afroamerikansk gospelmusik och lära mig mer om dess ursprung och funktion. Sedan dess har mitt hjärta brunnit starkt för gospel och att lära mig mer och låta andra inspireras. Jag är, och har genom åren varit, ledare för flera olika gospelkörer, bland annat Solid Gospel och Java Gospel, och har drivit olika gospelprojekt och festivaler.

Jag hoppas att du vill vara med och skapa något unikt och inspirerande tillsammans med mej!

 

malin_namn